Btw-advies – Abonnementsformules

Indien u merkt dat u op geregelde tijdstippen beroep wenst te doen op onze advisering in korte telefonische vorm, dan kan één van onze onderstaande abonnementsformules u interesseren. Wanneer u gekozen heeft voor een abonnementsformule, kan u uiteraard daarnaast nog steeds beroep doen op onze adviseurs voor vergaderingen, opleidingen, schriftelijke advisering, …

 

Abonnementsformule – type BASIS

Voor een globale prijs van 1.500 EUR per jaar (excl. btw) bieden wij u volgende diensten aan:

Telefonische advisering: u kiest zelf hoe u met ons in contact treedt, ofwel onmiddellijk telefonisch, ofwel stuurt u een e-mail waarna één van onze adviseurs u telefonisch contacteert om met u de casus te bespreken.
Een periodieke nieuwsbrief (per e-mail) met de btw-actualiteit: informatie over recente btw-ontwikkelingen op het vlak van wetgeving, beslissingen, parlementaire vragen en rulings, alsook Europese rechtspraak.
Toegang voor twee personen tot ons jaarlijks klantenseminarie (met attest voor uw permanente vorming)
Een exemplaar van het Handboek btw, uitgegeven bij Intersentia, jaarlijks gepubliceerd in de loop van de maand september.
Een exemplaar van het boek BTW ACTUA, jaarlijks gepubliceerd in de loop van de maand januari.

 

Abonnementsformule – type PLUS

Voor een globale prijs van 2.500 EUR per jaar (excl. btw) bieden wij u bijkomend bij voorgaande abonnementsformule nog het volgende aan:

Gedurende ofwel twee halve dagen ofwel één volledige dag per jaar komen we bij u langs om uw btw-vragen te bespreken. De inhoud van deze twee halve dagen of volledige dag kan u daarbij zelf bepalen. Zo kan u uw vragen bundelen en houden we een werkvergadering omtrent de specifieke problematiek die u heeft. Ook kan u bijvoorbeeld een overzicht maken van uw aan- en verkooptransacties en de btw-technische rapportering ervan, waarbij wij dan een korte btw-audit verrichten met mondeling verslag. Of u selecteert een bepaald onderwerp waarbij wij aan de hand van algemene voorbeelden en uw verdere vragen tijdens de sessie de btw-analyse maken en de mogelijke consequenties in kaart brengen.

 

Uw interesse is gewekt? Contacteer ons op 03 890 46 90 om dit verder te bespreken met een van onze adviseurs.